fredag 11 november 2016

Veckobrev v. 45

Hej!

Vi har tidigare haft månadsbrev under åk. 4 men har beslutat att börja skicka ut veckobrev igen via bloggen. Här kommer vi även lägga upp bilder och likanande som vi redan uppdaterar på instagram. På så sätt får även de som inte har tillgång till instagram se de bilder vi lägger upp.

Denna vecka har vi börjat med utvecklingssamtal. Vi kommer fortsätta nästa vecka. Maria har varit sjuk onsdag-fredag vilket gjort att hennes utvecklingssamtal de dagarna har utgått. Vi kommer höra av oss med nya tider så alla får utvecklingssamtal under terminen.

Denna vecka har vi arbetat mycket inför Musikhjälpen. Vi har tittat på UR.se filmserie "Min skola mitt i kriget" anpassat för åk. 4-6 och diskuterat avsnitten. Nästa vecka kommer några av eleverna fortsätta arbeta med informationen vi fick från filmerna och skriva informationstexter till loppisen så de som handlar av oss kan få information om vart pengarna kommer gå.

Nästa vecka kommer Solhemsskolan och hälsar på klass 4A. Vi var på besök hos dem innan höstlovet och nu är det vår tur att få visa dem vår fina skola. Till våren kommer även 4B att ha utbyte med en annan skola i Stockholm.





Nästa vecka:

Måndag: Engelska-glosor

Tisdag: 
4A Idrott
4B Idrott

Onsdag:
4A Solhemsskolan på besök
4B Eva hela dagen

Torsdag: 4B Idrott

Fredag: 4A Idrott


Önskar er alla en trevlig helg! 

Vänliga hälsningar,
Linda, Maria, Eva och Joel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar