fredag 27 januari 2017

Veckobrev v.4


Veckobrev åk 4 27 jan 2017
 
Hej!
 
Nu är vi igång på riktigt, de nya grupperna fungerar väldigt bra och eleverna verkar nöjda. Det är bättre arbetsro än tidigare och vi arbetar mycket med att skapa stabila och positiva relationer i klassen.
Temaarbetet med Sverige ligger som en röd tråd genom elevernas dagar och vi planerar också en del utflykter under våren, vi återkommer om detta.
 
Idag är det Förintelsens minnesdag och vi har därför pratat lite om detta, eleverna var mycket intresserade och har säkert med sig många funderingar hem.
 
Kom ihåg att ta med någonting som kan fungera som krukor under nästa vecka, till exempel en liten burk, ett avklippt mjölkpaket, en kruka eller liknande.
 
Vecka 7 och 8 kommer vi ha utvecklingssamtal, vi kör hela dagar där eleverna får gå ifrån sin ordinarie undervisning under samtalet, tider för detta delas ut under den kommande veckan.
 
Den 7/2 är det dags för (gamla) 4B att åka till Bosön och träffa en klass från en skola på Lidingö, de kommer senare att besöka oss här i Blackeberg och vi dem på Lidingö.
 
I dag bifogar vi info om avlusningsdagarna och ett brev från Rektor Henrik.
 
Kom ihåg att sjukanmäla varje dag när era barn är sjuka, 08-508 428 30





Hälsningar
Eva, Maria, Joel och Linda






 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar