fredag 24 mars 2017

Lite information från ledningen!

Här kommer lite information från ledningen. 

Klicka HÄR för att komma åt information om kommande brandövning. 

Klick HERE for information about an upcoming fire drill. 

Klicka HÄR för information om Blackebergsskolans 65-årsfirande! 



 



Hej alla föräldrar!

 

Jag vill informera om några saker som är genomförda  och är på gång i skolan. 

 

Äntligen har firman som vi beställt ytterligare gungor av satt fart. Vi  har under lång tid legat på för att få klart dom, men nu är det på G!

 

Vi har köpt in höj- och sänkbara bord till skolan som monteras och placeras ut idag I varje klassrum kommer det att finnas några stycken som går att använda. Elever lär sig olika, precis som oss vuxna kan man ibland koncentrera sig bättre genom att stå och jobba och ibland bättre när man sitter. Det ska bli väldigt kul att följa hur det kommer att gå. Sammanlagt har vi köpt in 70 st.

 

Som ni säkert sett har vi också satt upp flera tv-apparater i korridorerna. Där sprider vi information som är bra för dig som förälder att känna till. Vi visar även elevarbeten och sådant som eleverna jobbar med i skolan. Just nu visas tex fakta om hur stort hjärtat är på en människa och hur många ben som finns i kroppen.

 

Vi kommer ha städdag och sjunga in våren den 28 april. Då vill vi att ni föräldrar kommer och hjälper till. Mer info kommer om det.

 

Vårens stora händelse är att skolan fyller 65 år. Boka den 19/5 från kl 15.00! En speciell inbjudan skickas i detta brev. 

 

Ha en trevlig helg!

 

Henrik Nöbbelin

Rektor

Utbildningsförvaltningen

Blackebergsskolan

 

Björnsonsgatan 132

16844 Bromma

Telefon 08-50842842

Växel 08-50842830

henrik.nobbelin@stockholm.se

stockholm.se

 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar